3 вересня з 16:00 до 18:00 год в Домі української культури для представників бізнесу HoReCa (ресторації) вперше відбудеться зустріч із засновником Кулінарної Академії та Асоціації шеф-кухарів України Ігорем Брагіним.

У програмі зустрічі: концепція, аналіз ринку, формат ресторану, цільова аудиторія, зонування ресторану, концепція кухні, концепція бару, дизайн.

«Головна наша цінність — це допомагати кухарям, дізнаватися і знаходити щось нове в кулінарії. У 2007 році я створив організацію, яка об’єднала в одне ціле безліч шеф-кухарів, су-шефів, кухарів. Вже через 13 років в Асоціацію увійшли понад 1000 кухарів з України та зарубіжжя, яким ми даємо можливість розвиватися разом з нами і створювати новинки в кулінарії», — розповідає Ігор Брагін.

Ігор Брагін має 20-річну практику та понад 25 успішно відкритих діючих ресторанів, єдиний володар звання «Золотий шеф-кухар України» та ордена першого ступеня за розвиток кулінарного мистецтва.

Реєстрація на захід:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSca_oAvGHnwDkKgAvzPfijc_OiSeGbzVf9e_cPSbW9GRqH_ig/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Участь у заході лише за умови попередньої реєстрації та після підтвердження організатора на участь у заході.

Кількість учасників обмежена.

Участь безкоштовна!

Обов’язково при собі мати засоби індивідуального захисту.


Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram